Ad ogni modo, so di per certo che siete così bravi che potreste realizzarle anche senza il mio aiuto, dopotutto serve solo la vostra ricetta preferita dei biscotti, qualche mandorla tagliata a metà, della glassa e del colorante rosso, o in alternativa, dellosciroppo di ciliegie o lamponi da unire allo zucchero a velo.
Dita di Strega
300 gr di farina
150 gr di zucchero
170 gr di burro morbido
1 uovo e 1 tuorlo
la scorza grattugiata di un limone
semi di una bacca di vaniglia
Disponete a fontana su un piano la farina con lo zucchero, disponete al centro gli altri ingredienti ed impastate "con tanto amore" per qualche minuto,
se volete un impasto colorato questo è il momento di aggiungere il colorante alimentare in gel.
Avvolgete nella velina e fate riposare 30 minuti in frigo.
Stendete la pasta, formando dei cordoncini, schiacciate un'estremità, inumiditela leggermente ed applicatevi una mezza mandorla
Infornate, in fornopreriscaldato a 180° per 20 minuti.
Sfornate e lasciate raffreddare
Per la Glassa
zucchero a velo circa 200 g
1 albume
qualche goccia di colorante rosso.
Con
una frusta lavorate gli ingredienti fino ad ottenere una crema liscia e
densa, versate il composto nel sac a poche e decorate i biscotti.
Witch Fingers
Just yesterday I gave you the recipe for gingerbread cookies for a Halloween skeleton version from fear, today I decided to give you another super easy recipe for Halloween, this I'm sure you know, are the famous fingers witch baked or toasted, whenever the port to a Halloween party are always in demand, the kids love it, it will be for the monstrous or the crunchy almond, who love it also to adults.
However, I know for a fact that you are so good that you could implement them even without my help, after all, only serves your favorite cookie recipe, a few almonds cut in half, glaze and red dye, or alternatively, of dellosciroppo cherries or raspberries to be merged with the icing sugar.
Witch Fingers
300 g flour
150 grams of sugar
170 grams of soft butter
1 egg and 1 egg yolk
the grated rind of one lemon
seeds of a vanilla bean
A mound the flour on a floor with sugar, place in the center the other ingredients and knead "with much love" for a few minutes,
if you want a colored body that it's time to add the food coloring gel.
Wrap in tissue paper and let rest 30 minutes in the fridge.
Roll out the dough, forming cords, crushed one end, lightly moisten and paint it with a half-almond
Bake in fornopreriscaldato at 180 ° for 20 minutes.
Remove from the oven and let cool
For the Frosting
icing sugar 200 g
1 egg white
a few drops of red dye.
You work with a whisk the ingredients until you have a smooth, thick cream, pour the mixture into pastry bag and decorate the cookies.
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